HOPA! Soțul unei judecătoare din completul lui Dragnea este fan PSD și promovează mesajele Partidului pe Facebook!/Dovezi!

HOPA! Soțul unei judecătoare din completul lui Dragnea este fan PSD și promovează mesajele Partidului pe Facebook!/Dovezi!

HOPA! Soțul unei judecătoare din completul lui Dragnea este fan PSD și promovează mesajele Partidului pe Facebook!/Dovezi! Ediția de vineri a Newsweek România publică o dezvăluire care arată cât de perversă este influența politică în justiție: consortul uneia dintre judecătoarele din completul care judecă dosarul lui Liviu Dragnea este fan pasionat al PSD și o spune liber pe Facebook.

Ani la rând, soțul magistratului de la Înalta Curte a postat pe Facebook comentarii parcă desprinse din discursurile pesediștilor Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae sau Cătălin Rădulescu.

Postacul critică feroce măsurile luate, în trecut, de guvernarea Băsescu - PDL, crede în varianta răului cel mai mic la putere – PSD, este convins că președintele Iohannis și familia sa sunt protejați în dosarele privind retrocedările unor case în Sibiu și este adeptul existenței unor ilegalități comise de "instituțiile de forță" – cu alte cuvinte, de "statul paralel".

Nu lipsește nici asumarea unor teorii ale conspirației dragi pesediștilor.

Newsweek România a discutat pe această temă și cu Înalta Curte de Casație și Justiție, și cu Ministerul Public, dar și cu judecătoarea ÎCCJ din completul lui Dragnea și cu soțul acesteia. Ulterior acestor discuții, consortul judecătoarei și-a șters contul de Facebook.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

5 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral