Hopa! Uite un MESAJ INTERESANT de la Cotroceni! Și-o FURĂ iar PSD?

Hopa! Uite un MESAJ INTERESANT de la Cotroceni! Și-o FURĂ iar PSD?

Uite un mesaj foarte interesant de la Cotroceni! Care merită citit dincolo de scandalul Cioloș vs. TVR! "Se pare ca la TVR cineva iar face pronosticuri electorale", a scris astazi pe Facebook, intr-un mesaj intitulat "TVR nu are memorie buna", consilierul prezidential Andrei Muraru.

Reactia lui Muraru vine dupa ce TVR a anunta ca nu va difuza acum interviul cu Dacian Ciolospentru emisiunea "Viata Satului".

Postarea consilierului lui Iohannis pentru Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila:

„Îmi aduc aminte de o istorie din campania pentru prezidențiale din 2014. Eram pe atunci membru al Consiliului de Administrație al TVR. Cu o săptămână înainte de primul tur al prezidențialelor, domnul Victor Ponta, candidat oficial al alianței PSD-UNPR-PC, este invitat la emisiunea ”Viața satului”. Așadar, în plină campanie electorală. Subliniez că domnul Ponta refuzase să participe la vreo dezbatere electorală la TVR, dar atașat de ”Viața satului”, nu a putut ceda ispitei de a aduna o mică recoltă de voturi. Evident, era, din punctul meu de vedere, o încălcare a dispozițiilor CNA cu privire la emisiunile electorale. Unii oameni din conducerea TVR mizau deja pe ”viitorul președinte”. Au trecut alegerile și nimeni nu a fost sancționat. Ba mai mult, CNA a decis la câteva luni distanță că nu era nici o încălcare a legii.

Astăzi, TVR a refuzat să difuzeze o emisiune cu premierul Dacian Cioloș tocmai pentru a nu încălca dispozițiile CNA. Diferența fundamentală față de episodul din 2014 este că premierul nu reprezintă nici un partid și nu candidează. Și mai mult, chiar CNA ne-a spus că ar fi în regulă o asemenea participare la ”Viața satului”. Și atunci de ce n-ar fi în regulă emisiunea cu premierul Cioloș?

Se pare că la TVR cineva iar face pronosticuri electorale.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...