HOPA! Una care a FUGIT de la RTV face DEZVĂLUIRI despre Dragnea!

HOPA! Una care a FUGIT de la RTV face DEZVĂLUIRI despre Dragnea!

Hopa! Ce avem noi aici? Paula Rusu, fostă angajată la România TV, de unde a demisionat recent, o bună cunoscătoare a culiselor PSD, spune că acțiunea de modificare a legii antifumat este dirijată de Liviu Dragnea. Care, spune ea, este „prietenul multinaționalelor”!

Pe larg

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, anunța marți ca „oarece domni din Parlament” pun la cale amputarea legii antifumat, in timp ce atentia publica este concentrata pe scandalul privind desemnarea premierului. Jurnalista Paula Rusu spune ca in spatele acestei miscari se afla Liviu Dragnea.

„La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treaba. Maine, in Comisia pentru Drepturile Omului, se cere aviz pentru amputarea legii de interdictie a fumatului in spatiile publice inchise.

Pentru reamintire, COMISIA DE SANATATE din Senat (!!!), condusa si atunci si acum de distinsi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) – parte dintre domniile lor chiar distinsi membri ai breslei medicale – au propus modificari care nu inseamna altceva decat o SCHILODIRE a legii antifumat.

Ce s-a mai intamplat intre timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii asa incat FUMATUL AR FI POSIBIL, PRACTIC, IN ORICE SPATIU INCHIS. Camera Deputatilor este camera decizionala.

Nicaieri nu este consacrat in vreo lege sau in Constitutie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii trateaza fumatul in spatiile publice inchise exact asa. Forma actuala a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merita si trebuie aparate de intreaga societate, impotriva intereselor industriei tutunului si impotriva intereselor unor anumiti membri ai Parlamentului”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Paula Rusu, fosta jurnalista la Romania TV, o buna cunoscatoare a culiselor PSD, spune ca actiunea este dirijata de Liviu Dragnea.

„Doar atat: deputatul Aurelia Cristea, cea care a promovat legea antifumat a fost scoasa de pe listele PSD la alegerile din 11 decembrie la cererea lui Liviu Dragnea, prietenul multinationalelor din industria tutunului”, a scris Paula Rusu.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina