HOPA! Viorica și Eugen, ca doi îndrăgostiți, la Sulina! Au jucat ping-pong și au depănat amintiri din copilărie! Huo, nenorociților!

HOPA! Viorica și Eugen, ca doi îndrăgostiți, la Sulina! Au jucat ping-pong și au depănat amintiri din copilărie! Huo, nenorociților!

HOPA! Viorica și Eugen, ca doi îndrăgostiți, la Sulina! Au jucat ping-pong și au depănat amintiri din copilărie! Huo, nenorociților! 

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, le-a povestit, sâmbătă, copiilor din afara granițelor aflați în tabără la Sulina, că atunci când el era copil mânca ciorbă de pește cu apă din Dunăre, dar și că premierul Viorica Dăncilă i-a spus că înota în Dunăre, la Sulina, conform Mediafax. Premierul Viorica Dăncilă a jucat ping-pong cu ministrul de Finanțe și l-a amenințat, în glumă, cu remanierea, dacă va pierde partida.

Eugen Teodorovici le-a spus copiilor că an de an venea la Slulina, în tabără, când era copil, iar când a încercat să îi povestească, sâmbătă, premierului Vioroca Dăncilă despre acest lucru, primul-ministru i-a replicat că ea înota aici, când când era copil.

„Încercam să îi povestesc doamnei prim-ministru despre Sulina, cum eu, acum mulţi ani de zile, veneam an de an la această tabără, în zonă, pescuiam, mâncam ce găteau localnicii, ciorba de peşte cu apă de Dunăre are cel mai bun gust. Doamna premier mi-a spus: <Măi, Eugen, tu îmi spui mie? Eu ştiu de ani de zile. Eu veneam aici, la Sulina, înotam>. Mi-a povestit că mergea la sala de sport. Trebuie să aducem aceste obiective la forma iniţială şi să vă bucuraţi toţi de ceea ce e aici, la Sulina”, a spus Teodorovici.

---------------------

Peste 3.000 de elevi şi tineri români din ţările aflate în jurul graniţelor şi Balcani, precum şi din diaspora participă la cea de-a XI-a ediție a taberei ARC, la Centrul de Agrement din Sulina, județul Tulcea și Oglinzi, județul Neamț, precum și Căprioara, județul Hunedoara.

Activităţile organizate în cadrul Programului se vor axa pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba română, pe informarea participanţilor asupra istoriei românilor şi aprofundarea cunoştinţelor de cultură şi civilizaţie românească.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite un text care ar trebui să dea de gândit talibanilor USR PLUS / Sau și despre acest om o să spună că este vâ…

2 Mircea Marian / Căutând o poză cu Tudorel Toader am dat peste acest moment istoric: delegația USR la discuții d…

3 Preotul Eugen Tănăsescu: „Nu-l scoateţi vinovat pe IPS Teodosie, pentru că nişte cinici v-au dat cârpe de doi …

4 BBC / Unul din marile mistere ale biologiei a fost rezolvat

5 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…