HOPA, încă una rece! PSD, obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care Dăncilă a călătorit în Moldova, singura regiune fără autostrăzi

HOPA, încă una rece! PSD, obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care Dăncilă a călătorit în Moldova, singura regiune fără autostrăzi

Activista civică Daniela Mitrofan din Iași a câștigat în primă instanță procesul împotriva PSD, iar judecătorii de la Tribunalul Iași au obligat partidul condus acum de Marcel Ciolacu să facă publice informații legate de călătoriile cu elicopterul ale Viorică Dăncilă, potrivit portalului instanțelor.

Astfel, PSD va trebui să îi comunice Danielei Mitrofan valoarea contractului de închiriere a elicopterului cu care Dăncilă – premier, șefă a PSD și candidat la prezidențiale – a făcut un turneu electoral în vara anului în Moldova.

La acel moment, organizația Reset Iași, condusă de Daniela Mitrofan, a protestat public față de vizita lui Dăncilă cu elicopterul în Moldova, denunțând sfidarea locuitorilor din singura regiune istorică fără autostrăzi. Liderii PSD au anunțat atunci că elicopterul a fost închiriat de partid.

PSD poate face recurs la decizia pronunțată pe 3 decembrie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!