Horațiu Feșnic, arbitrul care a făcut praf derby-ul Rapid - FCSB, delegat la un meci decisiv! De ce a fost iertat de CCA

Horațiu Feșnic, arbitrul care a făcut praf derby-ul Rapid - FCSB, delegat la un meci decisiv! De ce a fost iertat de CCA

Horațiu Feșnic, arbitrul care a fost protagonistul unui scandal uriaș la derby-ul Rapid - FCSB 1-0, când nu a eliminat doi jucători ai gazdelor, a fost delegat să conducă un meci de maximă importanță: barajul pentru Conference League dintre FC U Craiova și FC Voluntari.

Horațiu Feșnic va conduce barajul dintre FC U Craiova și Voluntari. Foto Mediafax

Cele două echipe din play-out se vor lupta pentru accederea în faza următoare a turneului, unde câștigătoarea va da piept cu reprezentanta play-off-ului (CFR Cluj sau CS U Craiova), miza fiind calificarea în preliminariile Conference League.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a hotărât să îl delege pe Horațiu Feșnic pentru meciul dintre FC U Craiova și FC Voluntari, care va avea loc vineri, de la ora 20.00, deși acesta se afla în stare de suspendare .

Potrivit surselor ProSport, președintele CCA, Kyros Vassaras, a luat această decizie, de a-i întrerupe „pedeapsa”, deoarece centralului din Cluj va fi prezent la Campionatul European Under 21, găzduit de România și Georgia.

Grecul își dorește ca Horațiu Feșnic să aibă meciuri în picioare înaintea debutului la turneul final care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie. Horațiu Feșnic nu a mai oficiat de pe 23 aprilie, de la derby-ul Rapid - FCSB.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...