Horia Tecău a pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecău a pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecău n-a reuşit să repete performanţa din 2012, pierzând în super tie-break finala de la Australian Open. Românul a făcut un meci bun, dar partenera lui s-a pierdut în stângăcii, reprezentând punctul nevralgic al perechii. Partida a fost foarte echilibrată, dar diferenţa s-a făcut la 3-3 în super tie break, când Vesnina şi Soares s-au distanţat, punând în cele din urmă mâna pe trofeu. Finaliştii vor încasa 71.500 de dolari australieni, iar învingătorii dublu. Tecău şi Vanderweghe au pierdut în super tie-break cu scorul de 10-5, ratând astfel şansa câştigării trofeului. Tecău şi Vandeweghe au câştigat setul al doilea cu 6-4, şi au trimis meciul în setul decisiv.  Tecău şi Vandeweghe au pierdut primul set al finalei cu 4-6, deşi i-au condus pe Soares/Vesnina cu 2-0 şi 3-1.

Din precedentele sale două apariţii în finala de dublu-mixt la Australian Open, Tecău a câştigat o dată trofeul de la antipozi, în 2012. Atunci, tenismenul nostru a întâlnit-o în finală tot pe Elena Vesnina – al cărei partener la acea vreme era jucătorul indian Leander Paes – făcând pereche tot cu o jucătoare americană, Bethanie Mattek-Sands. În 2014, Tecău a ajus din nou în finală împreună cu jucătoarea indiană Sania Mirza, însă cei doi au fost învinşi de perechea Kristina Mladenovic/Daniel Nestor (Franţa/Canada).


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro