Horoscop 6-12 martie. Zodia care va avea parte de neînțelegeri, insulte, tensiuni și rupturi

Horoscop 6-12 martie. Zodia care va avea parte de neînțelegeri, insulte, tensiuni și rupturi

Astrologul Click!, Lorina, are previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, până pe 12 martie. Din păcate, horoscopul a rezervat uneia dintre zodii tensiuni neașteptate și chiar rupturi.

Despărțire. FOTO Shutterstock

Berbec

Atractivitatea, carisma și magnetismul îi va atrage pe cei de sex opus, așa că se poate dezvolta rapid o relație de dragoste. Problema e că ea se poate termina și mai rapid.

Însă nu ar trebui să aveți încredere în sentimentele și impresiile de momen t, mai ales în cercul persoanelor necunoscute, deoarece emoțiile vii, noutatea relațiilor pot aduce confuzii și riscați să faceți greșeli în evaluările evenimentelor și oamenilor din jur. Noii cunoscuți accidentali pot persoane de o calitate îndoielnică.

Taur

În weekend veți rămâne activi, deși veți simți nevoia unui ritm de viață mai calm și de îngrijire a celor dragi. Doar că sunt posibile probleme în afaceri, greșeli, nevoia de a soluționa conflictele profesionale, de a rezolva cazurile și problemele acumulate. Prin urmare, nu aveți timp de plictiseală și rutină.

Gemeni

Pe fondul unei scăderi a sistemului imunitar, vă sfătuiesc să alegeți un ritm de viață mai calm, mai liniștit, mai retras, cel puțin până pe 13 ale lunii. Trebuie să fiți de atenți și în ceea ce privește problemele de bani sau de afacer i. Cheltuieli neprevăzute sau venituri neregulate vă pot submina stabilitatea financiară.

Rac

Privitor la iubiri, în această perioadă sunt posibile neînțelegeri, insulte și tensiuni neașteptate, rupturi, unele dintre ele venind ca lecții pentru indolența voastră vizavi de persoana dragă. Este complet rezonabil motivul. Dacă vi se întâmplă acest lucru, atunci nu vă grăbiți să trageți concluzii, ci gândiți-vă la faptul că ați greșit.

Nu este exclus ca activarea legăturilor emoționale și acțiunea voastră independentă să afecteze inclusiv căsătoria dacă sunteți în parteneriat oficial.

Leu

În relație norii apar brusc la orizont și parcă nu vedeți azuriul frumos al cerului. Atât voi cât și perechea voastră, puteți greși cu o emoționalitate excesivă și cu o judecată părtinitoare. Poate că peste toate acestea mai vin și unele dezacorduri referitoare la planul financiar.

Încrederea excesivă în voi și în forțele voastre, în corectitudinea acțiunilor, va conduce spre o situație de criză în relații.

Fecioara

În această săptămână ori veți primi sprijin din partea unor rude, a părinților, în special a mamei, ori veți avea probleme cu ele. Cu toate astea, voi ar trebui să fiți aceia care să îi ajutați pe alții.

Citește Horoscopul integral al săptămânii în Click !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...