Horoscop marți, 1 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop marți, 1 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Berbecii ar putea intampina probleme de concentrare pe parcursul zilei, fiind usor de distras de diversi factori. Insa natura practica a berbecului o sa vina in ajutorul nativului acestei zodii atunci cand va fi pus intr-o situatie in care nu va avea incotro decat sa ia o decizie importanta, mai ales pe plan profesional.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Nativii din taur ar putea sa se simta suprasolicitati, mai ales daca si-au asumat unele sarcini care fie le depasesc competentele, fie sunt imposibil de realizat intr-o perioada scurta de timp. In mod firesc, taurii vor face tot posibilul sa nu dezamageasca, chiar daca asta inseamna sa-si tureze fortele la maximum. Eforturile lor se vor solda cu succes datorita hotararii si perseverentei specifice taurilor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Prietenii sau colegii de serviciu ar putea sa vina cu vesti bune nativilor din gemeni, care vor fi peste masura de entuziasmati de oportunitatile ivite. Chiar si asa, gemenii ar trebui sa dea dovada de mare precautie, chiar si in situatiile in care au, pur si simplu, impresia ca tot norocul si toti factorii reali sunt in favoarea lor. O atitudine precauta, obiectiva si prevazatoare ar trebui sa aiba gemenii marti.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990