Horoscop octombrie 2023. Taurii muncesc din greu, fără rezultate imediate. Capricornii, puși în situații delicate

Horoscop octombrie 2023. Taurii muncesc din greu, fără rezultate imediate. Capricornii, puși în situații delicate

O nouă lună vine cu noi provocări. Potrivit previziunililor, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru toate cele 12 semne zodiacale, pe unii nativi îi așteaptă schimbări pozitive, în timp ce alții se vor lovi de situații neplăcute.

Horoscopul lunii octombrie FOTO Shutterstock

Horoscopul lunii octombrie

Berbec

Prima jumătate a lunii va fi marcată de tot felul de situații și conflicte, iar atmosfera va fi destul de tensionată și schimbătoare, la fel ca și relațiile cu partenerii. Evenimentele care vor avea loc pot scoate la suprafață unele greșeli, tactici și poziții incorecte în sfera relațiilor. Toate acestea pot provoca dezacorduri grave, probleme, în plus, poate fi nevoie să plătiți datorii karmice. Astfel, în această etapă, tot ceea ce are legătură cu partenerii (proprietate, finanțe, afaceri), poate fi supus la tot felul de dificultăți.

Deși în continuare, la mijloc de lună rămân ceva aspecte astrale dificile, lucrurile se mai pot calma cu oarecare prudență din partea voastră. Dacă lucrați colectiv, succesul va veni mai repede. Principalul lucru va fi găsirea unui limbaj comun cu toți cei cu care lucrați. O calitate precum comunicarea va fi cheia la mijlocul toamnei. Multe depind de modul în care comunicați cu oamenii , de implementarea planurilor, ideilor,relația cu autoritățile și chiar situația bugetului. Trebuie să deveniți cu adevărat diplomați pentru a exclude orice dispută.

Medical, starea de bine va depinde de reacția voastră la stimulii externi. Gestionați-vă reacțiile și evitați stresul!

Taur

Veți munci mult și vi se va părea în van efortul vostru. Dar nu e adevărată impresia, pentru că acum se vor pune bazele unor fundații solide pentru viitor. Dificultățile din societate își vor pune amprenta și asupra vieții voastre, unele calcule vechi s-ar putea să nu devină realitate, iar ca urmare, puteți experimenta dezamăgiri. De asemenea, mulți dintre voi s-ar putea să nu primiți ceea ce vi s-a promis. Principalul lucru va fi să vă controlați și să nu vă descurajați. Feriți-vă de concurenți și de oamenii invidioși, sunt prea agresivi și insolubili luna aceasta! Vă sfătuiesc să vă concentrați pe detalii și sarcini mici. Dacă rămân codițe pentru mai târziu, acestea trebuie finalizate. Proiecte restante,probleme nerezolvate legale și chestiuni personale vechi, luați-le în serios!

La capitolul sănătate, sunteți vulnerabili și va trebui să vă monitorizați îndeaproape sănătatea. Nu neglijați nici cele mai mici simptome ale bolii! Din păcate, imunitatea este scăzută, astfel încât organismul este vulnerabil la diferiți viruși și infecții.

Ultima săptămână de octombrie se mai risipesc tensiunile, creativitatea poate crește, ideile interesante vor veni, iar ele vor găsi o cale de rezolvare a dificultăților. Drept urmare, cerul vă va permite reîncărcarea cu optimism și încredere în sine.

Gemeni

Oportunitățile vin și pleacă, iar voi trebuie să vă ocupați rapid de ele. Iar dacă vei avea și probleme, ele-s minore dar mintea voastră le majorează. Riscați singuri să vă loviți cu stângu-n dreptul.

Veți avea suficientă energie internă pentru a vă consolida autoritatea și a vă întări poziția, dar va trebui să respectați niște condiții. Altfel, vă veți confrunta cu dezavantajul propriei mândrii și propriilor pretenții excesive sau gratuite. În acest sens, vor veni unele eșecuri în afacerile curente, dificultăți financiare și probleme în relații. Toate vor împinge spre revizuire serioasă a priorităților vieții și a valorilor voastre spirituale.

Financiar, dacă se vor ivi probleme, familia vă va susține. Pentru siguranță, să știți că marile cheltuieli vor fi mai curând în ultimul decan din lună, așa c-ar fi indicat să porniți să faceți economii de-acum pentru asta.

Medical, până pe 12 octombrie nu ar trebui să apară probleme, dar după această dată, vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului fizic. Cu cât diagnosticați mai devreme ceva și începeți tratamentul, cu atât mai bine. Posibil și ca-n perioadele din preajma eclipselor să resimțiți lipsă de vlagă, slăbiciune și apatie. Odihniți-vă și nu vă forțați organismul!

Dacă aveți afaceri, luna e bună pentru treburi de rutină, ordine-n acte și-n proiecte. Nu sugerez încercarea de a vă extinde deocamdată, pentru că ea va fi presărată cu multe complicații.

Rac

Sinceră să fiu, sarcinile pe umerii voștri vor continua să apară, iar unele vor fi legate de casă și familie, de rudele mai în vârstă ori de copii. Acestea pot avea probleme și vă solicită ajutor și întreaga voastră atenție.

Financiar, va trebui să fiți deschiși către diverse cunoștințe cu posibilitate de contacte de afaceri. Vor veni de-acolo o mulțime de informații valoroase. Unele dintre acestea trebuie verificate și dacă aveți ok-ul lor, rapid apoi puse în acțiune. Pe viitor, poate chiar ele vor fi cele care să crească bugetul . E o perioadă bună și pentru aceia care caută alt loc de muncă.

Înaintea eclipselor, unele din planuri și speranțe se vor da peste cap, iar acest lucru vă va aduce stări proaste, de anxietate. Abțineți-vă de la marile investiții și achiziții, dar ocupați-vă de lucrări de reparații și amenajări suplimentare!

În timpul eclipselor însă, va începe o perioadă importantă, asociată cu plata unor datorii karmice. De aceea, nu ar trebui să refuzați să-i ajutați pe alții. Numai în acest fel veți putea să faceți față propriilor dificultăți.

Din punct de vedere al sănătății, va trebui să abordați în mod inteligent consumul de energie și timp, altfel corpul va da rateuri. Gândiți-vă la întărirea sistemului imunitar, luați-vă vitaminele și evitați stresul!

Leu

Octombrie va fi o lună activă, complexă și care va aduce stări de iritație. Multe dintre ele vor apărea ca urmare a experiențelor dezamăgitoare pe care le veți traversa și a situațiilor conflictuale din relații. Veți suferi de frici, complexe, temeri, ego-uri, gelozii ori sentiment al singurătății, iar unele dintre ele vor fi nefondate sau altele pe care voi le provocați fără a vă gândi la consecințe.

Aceia care au afaceri, datorită schimbărilor legislative trebuie rapid să se adapteze, să regândească, să studieze, să înțeleagă și să accepte multe compromisuri pentru a ține pasul cu vremurile. Puteți totuși să stabiliți legături de afaceri cu parteneri sau clienți din alte regiuni, iar o călătorie pe distanță lungă exact pentru asta este posibilă spre sfârșitul lunii.

Medical, persoanele cu kg în plus pot suferi complicații care să-i oblige la dietă, alții pot ignora semnale evidente de boală ale organismului, în special legate de simptome de răceli și infecții.

Afectiv, se pot întări relațiile cu partenerii dacă veți pleca împreună în vacanță, dar vor exista și nativi pentru care vechile neînțelegeri se vor relua.

Leii aflați într-un proces de divorț complicat datorită împărțirii bunurilor, pot găsi o soluție acceptabilă de ambele părți.

Fecioara

Din punct de vedere afectiv, problemele apărute luna trecută vor continua și acum dacă nu depuneți efort dublu să le gestionați corespunzător. Dacă încă mai credeți că relația poate fi reparată și partenerul întâmpină dificultăți temporare, atunci va trebui să dedicați timp și resurse pentru aceasta: atât morale, cât și financiare. Nu puneți presiune pe partener în speranța de a obține ceea ce doriți voi sau de a-l determina să facă ceva diferit! Arătați puțină viclenie, fiți mai înțelepte, lăsați-l să se răzgândească și să vă îndeplinească dorințele. Într-un fel sau altul, la jumătatea lunii situația în domeniul parteneriatelor va deveni mai favorabilă.

Financiar, în prima jumătate a perioadei vă veți confrunta cu restricții financiare din cauza dificultăților de a câștiga bani. Orice investiție de capital sau achiziții majore trebuie amânate pentru un alt moment mai oportun. Mulți dintre voi trebuie să rezolvați problemele de zi cu zi sau probleme de familie care vor necesita cheltuieli.

Spre final de octombrie, trebuie să rămâneți vigilente deoarece în culise se vor petrece intrigi și bârfe, iar dușmăniile-și vor arăta colții.

În ceea ce privește sănătatea, dacă luați măsuri preventive, atunci complicațiile pot fi evitate. Petreceți timp în aer liber, nu evitați munca fizică, în grădină și acordați atenție alimentației sănătoase!

Citește continuarea Horoscopului pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat