Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Este o bună perioadă pentru tranzacții imobiliare

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Este o bună perioadă pentru tranzacții imobiliare

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Veți dori mai multă libertate în relațiile de afaceri și în căsătorie. În acest moment este posibilă o schimbare neașteptată din partea partenerului. Nu se exclude nici ruperea rapidă a relațiilor prin divorț, dar nici încheierea rapidă a unei căsătorii sau formalizarea, oficializarea unor cooperări comerciale.

Pentru cei care doresc să își păstreze legăturile de căsătorie existente, recomand un nou flux romantic în relație. Situația se poate modifica pozitiv cu o vacanță comună departe de casă. Dacă acest lucru nu se realizează, atunci certurile și conflictele se pot înrăutăți în familie și nu se exclude o explicație rapidă dar care să taie în carne vie.

Cu copiii, încercați să comunicați pe picior de egalitate, deoarece acest lucru vă va ajuta atât pe voi, cât și pe ei să înțeleagă valoarea legăturii voastre.

Taur

Vouă vă recomand să vă abțineți de la călătorii pe cât se poate, să aveți atenție distributivă la volan, să manifestați în general la toate o prudență crescută. Vă sugerez acestea deoarece în acest moment pot apărea modificări neașteptate. Ele nu sunt neapărat rele, au și parte pozitivă, cum ar fi eventual să învățați noi programe de calculator, să lucrați cu noi echipamente electronice sau să vă mutați pe nepusă masă într-un alt birou.

Nu puteți de asemenea să respectați o disciplină și un program cotidian strict, că se ivește ceva care dă totul peste cap. Sub presiune, acțiunile și deciziile voastre pot fi prea grăbite și greșite. Nu uitați de respectarea regulilor de siguranță!

Aceia care au afaceri vor avea un timp cât de cât stabil și liniștit. Rămâneți activi în treburile voastre actuale și așteptați-vă căci vor fi adăugate noi sarcini. Nu faceți însă investiții. Pentru cei angajați vor exista situații în care va fi necesar să se înlocuiască un coleg.

Gemeni

Perioada e pozitivă în ansamblu. Turbulențele apar pe fondul unui mental agitat, cu momente de teamă și ezitare în a acționa rapid, cu puțină neîncredere în planurile puse deja la cale. Aceste trăiri pot duce la o agresivitate inutilă, la a căuta vinovați în exterior cărora să le cereți explicații pentru că ați întârziat să profitați de ocazie la momentul oportun.

Se acumulează stres și poate e indicat să nu planificați acum mișcări sau inițiative majore, ci să le aveți în schiță dar să mai așteptați cu aplicarea practică. Aveți discuții cu persoane sau grupuri cu influență, puteți cunoaște indivizi care se vor dovedi un real sprijin atât în plan profesional cât și în plan personal, totul e să controlați cuvintele și să fiți atent la atitudinea și schimbările care se produc în comportamentul celor din jur.

Energia nu e la cote maxime , iar pentru a susține progresul social e nevoie să alternați momentele de singurătate în care să vă reîncărcați bateriile cu cele în care vi se cere să fiți un fluturaș social, jovial care să renunțe la propriile scenarii.

Rac

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate, dar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii aceluia care cară pietre; este inutil să forțați nota,mai bine pentru ce nu iese din prima mai așteptați. Pe drumul spre obiectivele voastre, se poate ivi confruntarea cu o varietate de obstacole, dar asta și din cauza modului vostru de a privi lucrurile.

Antreprenorii și managerii să se aștepte la o surpriză din partea unor colaboratori sau a asociaților. Puteți, de asemenea, să rezolvați probleme juridice.

La serviciu, răbdare și numai răbdare se impune! Cu siguranță veți face față tuturor dificultăților și veți atinge dorințele. Foarte curând totul va deveni clar.

Situația de acasă va depinde de dorințele, de starea de spirit și de comportamentul dumneavoastră. Deși trebuie să ieșiți cu oamenii, să socializați, mult mai mare

plăcere o să fie să rămâneți acasă. Acolo aveți tot confortul, ba chiar lucrați mai bine așa. Încă nu vă faceți planuri pe termen lung, ci mai curând rezolvați treburile prezente. În plus, mai ascultați și sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

Leu

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile nu neapărat că vor avea succes, dar șansa poate surâde din a face altfel lucrurile. Perioada e bună pentru negocieri și efectuare de diverse tranzacții imobiliare.

Ați putea obține chiar și o primă neașteptată la serviciu sau o posibilă avansare in funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

Grijă la iritare în relația cu copiii! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

Citiți întregul horoscop în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…