Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie. Berbecii persistă în greșeli și eșecuri

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie. Berbecii persistă în greșeli și eșecuri

Horoscopul pentru perioada 4-10 noiembrie: astrologul Lorina vine cu noutăți pentru toate zodiile. Ce ne așteaptă în perioada următoare.

FOTO Shutterstock

Zodia Berbec

Greșelile trecute și repetate apoi în timp pot duce și ele la eșecuri, riscând să nu obțineți ceea ce doriți.

Chiar și așa, între 9-10 noiembrie, întâlnirile de afaceri, relațiile romantice, pot deveni promițătoare și pot dovedi continuitate foarte serioasă pe la sfârșitul anului.

Trebuie să acordați ceva mai multă atenție consolidării sănătății, banilor și carierei. Este posibil ca în acest moment multe dintre planuri să fie revizuite, iar cei din mediul înconjurător să nu vă trateze pozitiv. Călătoriile, fie de plăcere, fie de afaceri, nu-s indicate decât dacă ele nu suportă amânare.

În schimb, există posibilitatea de a vă direcționa spre dezvoltarea unui talent, spre descoperirea unui hobby, spre stabilirea de obiective pe termen lung, cu condiția sa fiți flexibili și să vă așteptați la schimbări de trasee alese acum.

Zodia Taur

Situația va deveni favorabilă, în special pentru rezolvarea problemelor controversate, pentru consolidarea poziției și autorității. Acesta este un moment oportun pentru prelucrarea documentelor de proprietate, pentru a analiza un plan de cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale și intra-familiale, pentru întâlnirea cu rudele, precum și pentru organizarea relațiilor pozitive la locul de muncă. Și dacă într-adevăr, ați achiziționat deja un bun imobiliar, v-ați apucat de extinderea casei cu ceva anexe ori de o modificare la domiciliu, posibil să nu vă fi făcut socotelile așa cum trebuie, să fi apărut probleme costisitoare pe parcurs și să fiți nevoiți să apelați la alte surse de venit, căci cheltuielile vor depăși buzunarul vostru. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți iluzii, ci mai degrabă să vă bazați pe sprijinul persoanelor competente și influente.

Aceia care lucrează în străinătate sau la multinaționale cu capital mixt, ar putea avea surprize neplăcute, lovituri sub centură din partea invidioșilor, ar putea fi implicați în bârfe și intrigi.

Zodia Gemeni

În relații, noile conexiuni necesare pentru carieră și afaceri vor fi importante. Farmecul și calitățile voastre vor atrage noi parteneri, astfel încât nu va fi dificil să obțineți sprijin sau ajutor. Noile conexiuni pot duce la parteneriate viitoare promițătoare. Este important să fiți atenți în afaceri, deoarece există pericolul de a face greșeli enervante care pot anula eforturile. Prin urmare, echilibrul în viața de afaceri și personal devine extrem de important pentru succes și liniștea sufletească.

Până la sfârșitul săptămânii, ați putea fi interesați de un nou cerc de cunoscuți, vor apărea noi simpatii, noi conexiuni de afaceri și noi oportunități de redresare financiară. Călătoriile, noile contracte, schimbări de locuri de muncă, creează schimbări.

Află pe Click! ce le așteaptă pe celelalte zodii

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”