Horoscop săptămânal 9-16 februarie. Află cui îi va surâde NOROCUL în perioada următoare

Horoscop săptămânal 9-16 februarie. Află cui îi va surâde NOROCUL în perioada următoare

Horoscop: 9-16 februarie. Iată ce ne prezic astrele pentru perioada următoare

Horoscop săptămânal 9-16 februarie. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie (Imagine: Hepta)

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Berbec

În această săptămână nativii din Berbec se găsesc într-un impas. De aceea, îi vor include în planurile lor pe unii prieteni de la care aşteaptă o mână de ajutor. Cu această ocazie, relaţiile de prietenie vor fi reevaluate atent. Pe plan profesional, ar fi indicat să se rediscute unele condiţii de muncă sau de colaborare.

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Taur

Taurii au o atitudine destul de încăpăţânată. Sunt împotriva curentului şi au idei originale, ceea ce îi ajută la locul de muncă. În mediul familial situaţia nu este prea bună. Nativii din această zodie încearcă să evite să petreacă prea mult timp alături de membrii familiei extinse şi de rude. Nici cu sănătatea nu stau prea bine, este posibil să sufere de pe urma sistemului imunitar slăbit.

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Gemeni

În relaţie, partenerul încearcă din răsputeri să atragă atenţia nativilor din Gemeni, însă fără prea mare succes. În planul sănătăţii, ei beneficiază din plin de momente de linişte şi calm. Cariera merge ca pe roate. Gemenii întâmpină situaţii inedite la locul de muncă, dar fac faţă cu brio oricărei provocări.

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Rac

Săptămâna viitoare se poate dovedi a fi una extrem de benefică pentru nativii din zodia Rac, atât din punct de vedere profesional, cât şi comunicaţional. La locul de muncă eforturile le sunt răsplătite şi au parte chiar de o promovare. În plan amoros, Racii îşi copleşesc partenerul cu atenţii şi gesturi de iubire. Nici cu sănătatea nu stau prea rău; au mici probleme cu digestia, dar acestea sunt trecute repede cu vederea.

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Leu

Leii nu au probleme mari în sectorul sănătăţii, însă în viaţa amoroasă nativii îşi neglijează partenerul în detrimentul prietenilor, ceea ce duce la mari dispute pe această temă. În plan financiar, lucrurile merg prost; este posibil să dea bani cu împrumut şi să nu-i mai recupereze.

Horoscop săptămânal 9-16 februarie Fecioară

Fecioarele aşteaptă în această săptămână veşti importante cu privire la semnarea unui contract. Situaţiile de la locul de muncă sunt gestionate corect, iar colegii şi superiorii apreciază înţelepciunea de care dau dovadă. În plan amoros nativii au parte de ieşiri în oraş şi de multe complimente din partea celor care îi curtează.

Citeşte continuarea pe one.ro

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…