Horoscopul runelor pentru perioada 14-19 februarie. Zodia pentru care se anunță schimbări majore

Horoscopul runelor pentru perioada 14-19 februarie. Zodia pentru care se anunță schimbări majore

Unii nativi sunt pe cai mari, alții trebuie să fie pregătiți pentru schimbări majore, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată cum arată horoscopul runelor până la sfârșitul săptămânii.

Cuplu, FORO Shutterstock

Berbec

Berbecii primesc un anunț foarte important. Fiți pregătiți să primiți un mesaj. Trebuie să-l recepționați așa cum trebuie.

Taur

Trebuie să abordați cu totul altfel problemele care vă interesează. Cu alte cuvinte, schimbați tactica. Modalitatea voastră de abordare, dacă v-a adus insatisfacții, înseamnă că nu ați procedat așa cum trebuie.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul săptămânii. Aveți o săptămână de vis cu tot felul schimbări pe care vi le-ați dorit sau le-ați așteptat.

Rac

Racii au un sfat mobilizator. Uitați de toate problemele și grijile legate de trecut. Lăsați problemele în trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea peste care ați trecut.

Leu

Acești nativi sunt băgați un pic în ceață. În săptămâna 13-19 februarie, runa nu vrea să le spună cam ce li se întâmplă decât într-un mod voalat. Foarte curând, aflați un adevăr important care vă va schimba viața sau vă va marca. Leii ajung la mâna karme i.

Fecioară

Fecioarele sunt pe cai mari! Se va produce un salt calitativ și rapid în existența nativilor din zodia Fecioară. Dau lovitura pe toate planurile.

Citiți întregul Horoscop al runelor pentru această săptămână în ClicK!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /