HORROR! Antena 3 prezintă LISTA cu potențialii miniștri ai Justiției! Nicolicea și Norica Nicolai printre numele vehiculate!

Horror! Printre numele care ar fi luate în calcul până în acest moment pentru portofoliul de la Justiție se numără Eugen Nicolicea, Daniel Florea - primarul sectorului 5, Dana Gîrbovan - preşedintele UNJR sau judecătorul Dan Lupașcu, relatează Antena3.ro.

Deși portofoliul de la Justiției revine PSD, asta nu înseamnă că ALDE nu ar dori să-și încerce norocul și, în acest sens, se gândesc la europarlamentarul Norica Nicolai sau Steluța Cătăniciu.

De asemenea, o altă ipoteză ar fi ca Ana Birchall să rămână cu acel portofoliu și să fie numit altcineva la ministerul pe care ea îl conduce acum, cel pentru Afaceri Europene.

Premierul Sorin Grindeanu este cel care va avea ultimul cuvânt. Șeul Guvernului a mai spus că și-ar dori un magistrat care să nu fie înregimentat politic.

Este posibil ca membrii coaliţiei să se reunească luni în şedinţă, însă nu a fost stabilit nimic clar până la această oră.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!

5 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…