HORROR! Antena 3 prezintă LISTA cu potențialii miniștri ai Justiției! Nicolicea și Norica Nicolai printre numele vehiculate!

HORROR! Antena 3 prezintă LISTA cu potențialii miniștri ai Justiției! Nicolicea și Norica Nicolai printre numele vehiculate!

Horror! Printre numele care ar fi luate în calcul până în acest moment pentru portofoliul de la Justiție se numără Eugen Nicolicea, Daniel Florea - primarul sectorului 5, Dana Gîrbovan - preşedintele UNJR sau judecătorul Dan Lupașcu, relatează  Antena3.ro .

Deși portofoliul de la Justiției revine PSD, asta nu înseamnă că ALDE nu ar dori să-și încerce norocul și, în acest sens, se gândesc la europarlamentarul Norica Nicolai sau Steluța Cătăniciu.

De asemenea, o altă ipoteză ar fi ca Ana Birchall să rămână cu acel portofoliu și să fie numit altcineva la ministerul pe care ea îl conduce acum, cel pentru Afaceri Europene.

Premierul Sorin Grindeanu este cel care va avea ultimul cuvânt. Șeul Guvernului a mai spus că și-ar dori un magistrat care să nu fie înregimentat politic.

Este posibil ca membrii coaliţiei să se reunească luni în şedinţă, însă nu a fost stabilit nimic clar până la această oră.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...