HORROR! Antena 3 prezintă LISTA cu potențialii miniștri ai Justiției! Nicolicea și Norica Nicolai printre numele vehiculate!

HORROR! Antena 3 prezintă LISTA cu potențialii miniștri ai Justiției! Nicolicea și Norica Nicolai printre numele vehiculate!

Horror! Printre numele care ar fi luate în calcul până în acest moment pentru portofoliul de la Justiție se numără Eugen Nicolicea, Daniel Florea - primarul sectorului 5, Dana Gîrbovan - preşedintele UNJR sau judecătorul Dan Lupașcu, relatează  Antena3.ro .

Deși portofoliul de la Justiției revine PSD, asta nu înseamnă că ALDE nu ar dori să-și încerce norocul și, în acest sens, se gândesc la europarlamentarul Norica Nicolai sau Steluța Cătăniciu.

De asemenea, o altă ipoteză ar fi ca Ana Birchall să rămână cu acel portofoliu și să fie numit altcineva la ministerul pe care ea îl conduce acum, cel pentru Afaceri Europene.

Premierul Sorin Grindeanu este cel care va avea ultimul cuvânt. Șeul Guvernului a mai spus că și-ar dori un magistrat care să nu fie înregimentat politic.

Este posibil ca membrii coaliţiei să se reunească luni în şedinţă, însă nu a fost stabilit nimic clar până la această oră.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...