Hoţii de cupru au perturbat traficul feroviar în oraşul Bochum, din Germania

Hoţii de cupru au perturbat traficul feroviar în oraşul Bochum, din Germania

Un hoţ de cabluri de cupru a bulversat cel puţin până marţi circulaţia trenurilor spre gara centrală din Bochum, în vestul Germaniei, relatează luni dpa.

Incidentul a determinat numeroase întârzieri şi anulări de curse în întregul oraş, a declarat la Berlin un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn, potrivit Agerpres.

„Nu funcţionează nimic acolo”, a spus acesta.

Se crede că hoţii au retezat linii de fibră optică, în încercarea de a extrage cuprul din cabluri într-o gară situată în apropiere, în cartierul Ehrenfeld.

Trenurile pe distanţe lungi au fost nevoite să ocolească oraşul Bochum, aflat în regiunea dens populată Ruhr, şi au fost puse temporar în circulaţie autobuze pentru a-i transporta pe călători în oraşele învecinate Essen şi Dortmund.

Se aşteaptă ca traficul feroviar să fie întrerupt cel puţin până marţi, astfel că va fi afectat şi traficul din orele de vârf de marţi dimineaţa, a menţionat un purtător de cuvânt al căilor ferate.

Este pentru a doua oară în decurs de o săptămână când hoţii de cabluri întrerup traficul în oraş. Un incident similar petrecut marţi a blocat în mod similar accesul către gara centrală din Bochum, determinând anularea a sute de curse feroviare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...