Hoţii de cupru au perturbat traficul feroviar în oraşul Bochum, din Germania

Hoţii de cupru au perturbat traficul feroviar în oraşul Bochum, din Germania

Un hoţ de cabluri de cupru a bulversat cel puţin până marţi circulaţia trenurilor spre gara centrală din Bochum, în vestul Germaniei, relatează luni dpa.

Incidentul a determinat numeroase întârzieri şi anulări de curse în întregul oraş, a declarat la Berlin un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn, potrivit Agerpres.

„Nu funcţionează nimic acolo”, a spus acesta.

Se crede că hoţii au retezat linii de fibră optică, în încercarea de a extrage cuprul din cabluri într-o gară situată în apropiere, în cartierul Ehrenfeld.

Trenurile pe distanţe lungi au fost nevoite să ocolească oraşul Bochum, aflat în regiunea dens populată Ruhr, şi au fost puse temporar în circulaţie autobuze pentru a-i transporta pe călători în oraşele învecinate Essen şi Dortmund.

Se aşteaptă ca traficul feroviar să fie întrerupt cel puţin până marţi, astfel că va fi afectat şi traficul din orele de vârf de marţi dimineaţa, a menţionat un purtător de cuvânt al căilor ferate.

Este pentru a doua oară în decurs de o săptămână când hoţii de cabluri întrerup traficul în oraş. Un incident similar petrecut marţi a blocat în mod similar accesul către gara centrală din Bochum, determinând anularea a sute de curse feroviare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu