Hunedoara: Apa rece a fost oprită în unsprezece localități din cauză că nu este potabilă

Hunedoara: Apa rece a fost oprită în unsprezece localități din cauză că nu este potabilă

Apa rece a fost oprită vineri dimineața în 11 localități ale județului Hunedoara din cauză că nu respectă normele de potabilitate, între orașele rămase fără apă numărându-se Deva, Călan și Simeria, a informat operatorul regional de apă, SC Apa Prod SA Deva. Localitățile în care furnizarea apei a fost sistată sunt racordate la conducta principală de aducțiune ce vine de la stația de tratare Sântămăria Orlea, cel puțin 100 000 de consumatori fiind afectați de lipsa apei la robinete.

"Problemele au fost sesizate din cursul nopții. S-a decis oprirea apei reci pentru că nu se încadrează în valorile normale de potabilitate", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a SC Apa Prod SA Deva, Andreea Morogan.

Angajații unității încearcă să identifice cauzele care au făcut ca apa de pe rețelele de distribuție să fie tulbure. În paralel cu verificările din teren, lucrătorii companiei de apă vor efectua spălarea rețelelor afectate.

Reprezentanta Apa Prod Deva nu a putut preciza când se va relua alimentarea cu apă rece a consumatorilor din localitățile afectate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia