Hunedoara: Eveniment privat cu peste 100 de participanţi, întrerupt de poliţişti

Hunedoara: Eveniment privat cu peste 100 de participanţi, întrerupt de poliţişti

Poliţiştii din Orăştie au amendat 91 de persoane care participau, duminică, la un eveniment privat organizat la un local din comuna Beriu, valoarea sancţiunilor aplicate ridicându-se la 44.750 lei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Cei peste 100 de participanţi, între care o parte sunt minori, au fost identificaţi şi sancţionaţi, ca urmare a intervenţiei forţelor de ordine.

Administratorul localului care a organizat evenimentul a fost amendat cu 2.000 de lei, în conformitate cu Legea 55/2020, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii reamintesc faptul că, potrivit reglementărilor în vigoare, organizarea unor evenimente private în spaţii închise este interzică. AGERPRES / (AS - autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale