Hunedoara: O femeie a fost rănită într-o furtună la Deva

Hunedoara: O femeie a fost rănită într-o furtună la Deva

O femeie de 63 de ani a fost rănită, duminică după-amiază, în urma unei furtuni care a avut loc în Deva, victima fiind lovită de elementele unui panou publicitar din parcarea unui hipermaket din oraș, a informat ISU Hunedoara.

"Femeia a fost preluată de un echipaj al Ambulanței, în stare stabilă și conștientă și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor Deva", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

În urma vijeliei, vântul puternic a dislocat cinci acoperișuri de case și blocuri din Deva și trei din municipiul Hunedoara. Alte 60 de acoperișuri ale unor case din comuna Lăpugiu au fost afectate.

Mai mulți copaci rupți de vânt au căzut pe DN 7, în localitatea Leșnic, precum și pe DJ 700A, în localitatea Bretea Mureșană. Circulația autovehiculelor pe sectoarele de drum afectate s-a desfășurat cu viteză redusă.

Județul Hunedoara s-a aflat, duminică după amiază, sub cod portocaliu de vreme rea, caracterizat de vijelii și vânt care poate atinge până la 90 de kilometri la oră.

AGERPRES / (AS — autor: Sorin Blada, editor: Marius Frățilă, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...