Hunedoara: Poliţistul anului a soluţionat peste 110 dosare penale în cursul lui 2018

Hunedoara: Poliţistul anului a soluţionat peste 110 dosare penale în cursul lui 2018

Inspectorul principal de poliţie Ioan Ovidiu Nagy, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Deva, a fost desemnat luni "poliţistul anului" de către conducerea IPJ Hunedoara, superiorii săi apreciind faptul că ofiţerul a reuşit să soluţioneze peste 110 dosare penale pe parcursul anului 2018 şi să identifice un bărbat suspectat că ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani.

Ofiţerul de poliţie este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din anul 2013, fiind absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti şi al Cursurilor de Masterat organizate de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia în specializarea "Ştiinţe Penale şi Criminalistică".

"Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, au fost premiaţi cei mai buni poliţişti, criteriile de apreciere vizând etica, operativitatea şi profesionalismul cu care aceştia au răspuns solicitărilor comunităţii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Astfel, Serviciul Criminalistic a fost desemnat "cea mai bună structură de suport", Poliţia municipiului Hunedoara a fost premiată pentru "cea mai bună subunitate de poliţie", în timp ce Serviciul Rutier al IPJ Hunedoara a fost desemnat "colectivul anului".

De asemenea, 70 de ofiţeri şi agenţi de poliţie au fost avansaţi la gradul profesional următor, la termen sau înainte de termen.

Tot cu această ocazie, în holul central al Poliţiei Deva a fost deschisă publicului o expoziţie de pictură cuprinzând lucrări realizate de poliţista Andreea Alba, membră a Uniunii Artiştilor Plastici, şi o parte a colecţiei de timbre a comisarului şef de poliţie Eugen Negriu. AGERPRES / (AS - autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

2 Așa o fi?

3 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

4 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…