Hunedoara: Restaurantele şi cafenelele din Petroşani închid spaţiile interioare în urma creşterii incidenţei COVID-19

Hunedoara: Restaurantele şi cafenelele din Petroşani închid spaţiile interioare în urma creşterii incidenţei COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Hunedoara a decis, marţi, restricţionarea activităţilor de alimentaţie publică în spaţiile interioare ale restaurantelor şi cafenelelor din municipiul Petroşani, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19, a informat Instituţia Prefectului.

O hotărâre similară în ceea ce priveşte funcţionarea localurilor de alimentaţie publică a fost luată de membrii CJSU Hunedoara şi pentru alte 11 localităţi din mediul rural în care incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit pragul de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, restricţiile se aplică în acele localităţi în care incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu COVID-19, în ultimele 14 zile, depăşeşte valoarea de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, de la debutul pandemiei de COVID-19 în judeţul Hunedoara au fost consemnate, până marţi, 2.280 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 23 sunt cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. AGERPRES / (AS - autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...