Hunedoara: Serghei Gorbunov rămâne în închisoare

Hunedoara: Serghei Gorbunov rămâne în închisoare

Cetățeanul moldovean Serghei Gorbunov, condamnat la 16 ani de închisoare pentru că l-a tâlhărit pe patronul unui case de schimb valutar din Deva, va rămâne, în continuare, după gratii, după ce o instanță a Judecătoriei Deva a respins miercuri cererea de liberare condiționată formulată de condamnat.

"Instanța a respins ca inadmisibilă cererea de liberare condiționată formulată de petentul condamnat Gorbunov Serghei. Cu drept de contestație în termen de trei zile de la comunicare", a declarat, pentru AGERPRES, judecătoarea Cristina Mihail, de la Judecătoria Deva.

Serghei Gorbunov a fost condamnat în anul 2010 de instanța Judecătoriei Deva la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie. Pedeapsa a fost contopită cu altele concurente și a ajuns la 16 ani de detenție. La finalul condamnării, Gorbunov va fi expulzat din România.

Inculpatul a fost acuzat că în anul 2003 l-a atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva și apoi i-a furat acestuia o borsetă în care se aflau peste 65.000 de lei.

Pe parcursul derulării procesului, Gorbunov a susținut că este nevinovat și că proba ADN care a stat la baza întocmirii rechizitoriului nu ar fi una reală.

Cetățeanul din Republica Moldova a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?