Hunedoara: Un alpinist utilitar a scăpat cu viață după ce a căzut de pe clădirea unei bănci

Hunedoara: Un alpinist utilitar a scăpat cu viață după ce a căzut de pe clădirea unei bănci

Un bărbat de 44 de ani, care muncea ca alpinist utilitar, a căzut joi de la înălțime în timp ce spăla geamurile exterioare de la clădirea unei bănci situată în centrul municipiului Deva, victima fiind transportată la spital cu mai multe traumatisme.

"Bărbatul prezenta un traumatism cranian cu plagă în regiunea occipitală, cu pierderea temporară a stării de conștiență, și o plagă în zona bărbiei. Pacientul a fost stabilizat la fața locului și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean de Urgență Deva", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Potrivit primelor informații, bărbatul spăla geamurile clădirii pe exterior, între etajele 1 și 2, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și căzut în gol de la cinci metri înălțime, oprindu-se pe un grilaj metalic.

"Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Ancheta în acest caz va fi efectuată de procurori, iar accidentul de muncă va fi cercetat de către angajator, sub avizul inspectorilor de muncă.

AGERPRES / (AS — autor: Sorin Blada, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…