Hunedoara: Un bărbat care încerca să vândă marijuana într-un hotel de carantină, prins de jandarmi

Hunedoara: Un bărbat care încerca să vândă marijuana într-un hotel de carantină, prins de jandarmi

Un bărbat care încerca să vândă marijuana într-un hotel de carantină din municipiul Petroşani a fost prins de o patrulă de ordine publică prezentă în zonă, care a observat cum suspectul încearcă să intre în clădire evitând forţele de ordine, a informat, luni, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

În momentul în care a fost oprit de jandarmi, bărbatul a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat asupra sa oamenii legii au găsit o pungă în care se afla marijuana, după spusele suspectului, potrivit IJJ Hunedoara.

"Bărbatul a declarat că este marijuana şi că i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină, în schimbul sumei de 70 de lei", se precizează într-un comunicat al IJJ Hunedoara, remis AGERPRES.

Jandarmii au întocmit documentele referitoare la infracţiunile de combatere a traficului şi consumului ilicit de droguri şi le-au înaintat structurilor abilitate în continuarea cercetărilor, împreună cu punga descoperită asupra suspectului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei