Hunedoara: Un tren de marfă a deraiat lângă Deva; circulația este restricționată

Hunedoara: Un tren de marfă a deraiat lângă Deva; circulația este restricționată

Un vagon al unui tren de marfă care aprovizionează cu cărbune termocentrala Mintia, de lângă Deva, a deraiat vineri dimineața pe o linie secundară din zona localității Mintia și a lovit un stâlp de înaltă tensiune care alimentează locomotivele electrice.

Din acest motiv, trenul personal Arad-Simeria a rămas blocat înainte de gara Deva, deoarece locomotiva electrică a garniturii nu se mai poate alimenta cu energie din rețeaua de înaltă tensiune.
.
'La fața locului se va deplasa o altă locomotivă pentru a prelua trenul de persoane și-l va conduce la destinație', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

De asemenea, la locul incidentului intervin echipe de reparații ale căilor ferate pentru a remedia defecțiunea apărută la stâlpul de electricitate.

AGERPRES/(AS — autor: Sorin Blada, editor: Dănuț Pușcașu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?