Hunter Biden: „Configurează-ți telefonul ca să te pot spiona când faci duș”/Dezvăluiri fără perdea în presa britanică

Hunter Biden: „Configurează-ți telefonul ca să te pot spiona când faci duș”/Dezvăluiri fără perdea în presa britanică

Hunter Biden, 52 de ani, a amenințat-o pe una dintre tinerele sale angajate, care nu avea bani, că nu o va plăti dacă nu intră într-o legătură pe FaceTime, pentru a-i oferi un show erotic, relatează Daily Mail , care a avut acces la o serie de e-mailuri recuperate din laptopul pierdut de fiul președintelui SUA.

Textele șocante dintre fiul președintelui și tânăra lui asistentă, care avea 29 de ani la acea vreme, îl arată pe Hunter solicitând sesiuni de sex video și trimițându-i numerar prin Apple Pay, după ce femeia s-a plâns că nu are bani nici să-și achite chiria. Femeia, al cărui nume nu a fost publicat de Daily Mail, a lucrat ca asistentă la firma de avocatură Hunter, Owasco, între 2018 și 2019.

Mesajele și e-mailurile au fost recuperate de pe laptopul pierdut de Hunter sunt trimise în urmă cu patru ani. Modelului și instructorului de fitness cu normă parțială i s-au atribuit sarcini administrative importante în cadrul companiei, cum ar fi primirea documentelor consiliului Burisma.

„Arată-mi cum te joci cu tine însuți”

La un moment dat, ea a trimis un e-mail secretarei lui Hunter, întrebându-o de ce nu a primit salariul, de 837 de dolari lunar, și de ce asigurarea ei de sănătate nu era activă. Două luni mai târziu, Biden i-a trimis 500 de dolari prin Apple Pay și s-a plâns că „nu are bani” din cauza „taxelor pentru pensie alimentară și a altor lucruri”. Ulterior, i-a scris: „Ești la fel de frumoasă interior și exterior. Mi-e foarte dor de tine și mă simt oribil pentru că te-am tratat atât de prost”.

El a invitat-o pe asistenta sa ​​în New Hampshire, dar ea i-a răspuns: „Nu îmi permit biletul de avion și abia îmi pot plăti chiria luna aceasta”. Câteva zile mai târziu, Hunter Biden i-a trimis un mesaj, spunându-i că o va plăti, dar că trebuie să facă un chat video pe aplicația FaceTime cu el. „Configurează-ți telefonul ca să te pot spiona când faci duș” și „Arată-mi cum te joci cu tine însuți”, i-a scris fiul lui Joe Biden.

Între mesaje, el i-a trimis asistentei sale 2.750 de dolari, prin aplicația Apple Pay. Asistenta a primit, în total, 44.500 de dolari Numele femeii apare în rapoartele de activitate suspectă (SAR) depuse de banca JP Morgan Chase la Trezorerie, semnalând tranzacțiile lui Hunter și ale companiei sale.

Rapoartele confidențiale arată că, între iunie și octombrie 2018, Biden junior sau compania sa au făcut plăți către femeie în valoare totală de 44.500 de dolari. Când a fost contactată de Daily Mail, fosta angajată a lui Hunter Biden a refuzat să comenteze. Hunter Biden avea doar 23 de ani când iubita lui de atunci, Kathleen Buhle, l-a anunţat că este însărcinată. S-au căsătorit, însă dependenţele avocatului i-au dus rapid în pragul divorţului. Hunter i-a cerut lui Kathleen să îi mai acorde o şansă, au mers la terapie de cuplu, iar el – la dezalcoolizare.

O vreme lucrurile s-au îndreptat şi Kathleen a mai născut două fete, însă viaţa haotică a soţului ei i-a pus capac. Cei doi s-au separat în 2015, iar divorţul s-a pronunţat doi ani mai târziu. Viață personală tumultuoasă Un alt episod s-a iscat imediat după separarea celor doi, când Hunter a început o relaţie cu văduva fratelui, Hallie. Au format un cuplu vreme de 2 ani, dar s-au separat la începutul lui 2019.

În acelaşi timp Hunter ar fi avut o aventură şi cu sora lui Hallie, Liz Secundy, încă măritată pe atunci. În acelaşi an Hunter a fost dat în judecată de Lunden Roberts, antrenoarea de baschet a fiice sale, care afirma că bebeluşul ei este şi al lui. Testul de paternitate a dovedit că femeia avea dreptate, iar judecătorii au decis că avocatul trebuie să plătească pensie alimentară pentru copil. Şi tot 2019 a fost anul în care fiul preşedintelui a cunoscut-o pe actuala sa soţie, Melissa. După 6 zile, cei doi s-au căsătorit. Au un copil, Beau, născut în 2020.

In 2019, Hunter texted his young assistant: 'I will [m]ake up for back pay. You have to make up for back work. By FTiming me and/or going to our next-club party.' The texts show he made several Apple Pay payments to her
În 2019, Hunter i-a trimis un mesaj tinerei ssale asistente: „Voi plăti”.
Textele arată că a făcut mai multe plăți Apple Pay către ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro