Iaşi: A murit încă un pacient din cei şase transferaţi de la Piatra-Neamţ; a rămas în viaţă unul singur

Iaşi: A murit încă un pacient din cei şase transferaţi de la Piatra-Neamţ; a rămas în viaţă unul singur

Şeful terapiei intensive de la spitalul mobil Leţcani, Florin Roşu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că a murit încă unul dintre cei şase pacienţi cu COVID-19 transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, în urma incendiului care a avut loc la secţia ATI.

Astfel numărul deceselor ajunge la cinci în decursul unei săptămâni.

"Este un pacient în vârstă de 68 de ani, care avea multe comorbidităţi", a declarat dr. Florin Roşu, coordonatorul terapiei intensive de la spitalul mobil din Leţcani.

Acesta a spus că starea pacientului transferat de la Neamţ şi care trăieşte este "destul de bună".

Reamintim că în urma incendiului produs într-un salon de la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, şase pacienţi au fost transferaţi la spitalul mobil din Leţcani. În incendiu şi-au pierdut viaţa 10 pacienţi, iar un medic şi o asistentă care au încercat salveze pacienţii din flăcări au fost răniţi. Medicul a fost transportat în stare gravă la un spital din Belgia. AGERPRES / (A - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...