Iaşi: Cadavrul unei femei, găsit lângă o clădire dezafectată după externarea acesteia din spital

Iaşi: Cadavrul unei femei, găsit lângă o clădire dezafectată după externarea acesteia din spital

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce cadavrul unei femei a fost găsit lângă o clădire dezafectată, în cartierul Copou din municipiul Iaşi, după câteva săptămâni de la externarea acesteia din spital, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat, pentru AGERPRES, că un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un cadavru lângă o clădire dezafectată din zona rezidenţială Copou. Aceeaşi persoană semnala că animalele devoraseră parţial corpul victimei.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Lângă cadavrul femeii a fost găsită o sacoşă cu actul de identitate şi documente medicale. Este vorba de o femeie de 79 de ani, din comuna Româneşti. Pe la mijlocul lunii martie, fiica acesteia a sesizat poliţia că mama sa nu a mai ajuns acasă după ce a fost externată din spital. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. S-a dispus şi efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza decesului", a afirmat reprezentanta IPJ Iaşi. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache; editor: Nona Jalbă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...