Iaşi: Două persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Iaşi: Două persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus, în urma unor percheziţii domiciliare, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, acuzate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de DIICOT, în perioada decembrie 2020 - ianuarie 2021, unul dintre inculpaţi s-a aprovizionat, de la celălalt inculpat, cu droguri de risc şi mare risc pe care ulterior le-a comercializat către consumatori de pe raza judeţului Iaşi.

"La data de 13 ianuarie 2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat un număr de două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, în urma cărora au fost ridicate diverse cantităţi de droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA) şi sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională. (...) Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi", precizează sursa citată.

Cei doi inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES / (AS - autori: Loredana Ciobanu, Dana Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA