Iaşi: Droguri de mare risc şi importante sume de bani confiscate în urma unui flagrant

Iaşi: Droguri de mare risc şi importante sume de bani confiscate în urma unui flagrant

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Iaşi, au ridicat peste 100 de grame de droguri de risc şi sume importante de bani ce ar fi fost obţinuţi din traficul de droguri, o persoană fiind reţinută pentru 24 ore.

Potrivit unui comunicat remis joi presei, la data de 18 septembrie a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care ar fi comercializat cannabis către mai multe persoane.

"Din cercetările efectuate a reieşit că acesta ar fi vândut stradal, în municipiul Iaşi, droguri de risc, în mai multe rânduri. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul lui, au fost ridicate peste 100 de grame de cannabis, cristale MDMA, aproximativ 330.000 de lei şi 14.000 de euro - bani susceptibili a fi obţinuţi din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi folosite în activitatea infracţională (33 de telefoane mobile). Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de bărbatul de 30 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din Iaşi", se mai menţionează în comunicat. AGERPRES / (AS - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale