Iași: O femeie a murit în timp ce aștepta să se închine la moaștele Sf. Parascheva

Iași: O femeie a murit în timp ce aștepta să se închine la moaștele Sf. Parascheva

O femeie din localitatea Brăiești, județul Iași, a murit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în timp ce aștepta la rândul format în apropierea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile Jandarmi din Bacău, Marius Țăranu, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că femeia, în vârstă de 61 de ani, a acuzat stări de rău în timp ce stătea la rând alături de câteva prietene. Femeile au solicitat sprijinul unui voluntar de la Crucea Roșie. După ce a fost scoasă din rând, femeia a fost dusă la un echipaj medical aflat în apropiere.

"Starea ei s-a agravat foarte repede. Eforturile medicilor de a o resuscita au fost inutile. Medicii au constatat că femeia a suferit un stop cardiorespirator", a spus Marius Țăranu.

Spre deosebire de anii trecuți, în prezent sunt doar câteva sute de pelerini care așteaptă la rând pentru a se închina la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost scoasă vineri dimineață din Catedrala Mitropolitană și așezată pe un baldachin special amenajat în curtea mitropolitană.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat