Iaşi: Peste 120 de persoane s-au vaccinat din maşină

Iaşi: Peste 120 de persoane s-au vaccinat din maşină

Peste 120 de persoane au venit, sâmbătă, până la orele prânzului, la centrul de vaccinare fără programare de tip drive-thru care funcţionează de dimineaţă în parcarea centrului comercial "ERA Shopping Park" din Iaşi, a declarat prefectul Marian Grigoraş.

Centrul de vaccinare fără programare de tip drive-thru amplasat în parcarea centrului comercial de la intrarea în Iaşi funcţionează, începând de sâmbătă, cu două fluxuri de vaccinare. Programul este de la ora 8,00 la ora 20,00. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar cartea de identitate sau paşaportul, fără a fi necesară înscrierea prealabilă în platforma naţională.

 

Foto: (c) ADRIAN CUBA / AGERPRES FOTO


 

Potrivit statisticilor făcute publice de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, în judeţ au fost efectuate 233.700 de vaccinări, din care 143.192 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 90.508 şi cu doza a doua.

Pe data de 7 mai au fost vaccinate 4.035 persoane, din care 1.572 au primit doză şi 2.463 de persoane - pe a doua.

De la începutul campaniei de vaccinare demarate în judeţul Iaşi au fost înregistrate 341 de reacţii adverse uşoare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…