Iaşi: Protest al procurorilor şi judecătorilor împotriva modificării legilor justiţiei

Iaşi: Protest al procurorilor şi judecătorilor împotriva modificării legilor justiţiei

Aproximativ 50 de procurori şi judecători ieşeni au ieşit luni seara în faţa Palatului de Justiţie pentru a protesta împotriva modificărilor legilor justiţiei.

Magistraţii stau în faţa Palatului Justiţiei fără a face zgomot.

În timpul protestului magistraţilor o femeie a adus un buchet de flori albe în semn de mulţumire pentru "că au curajul să lupte în felul lor şi cu mijloacele pe care le au".

Judecătorii şi procurorii şi-au exprimat astfel nemulţumirea pentru faptul că parlamentarii nu au ţinut cont de punctul de vedere al Consiliului Superior al Magistraturii - care a dat un aviz negativ - referitor la modificările Codului penal şi a Codului de procedură penală. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Karina Olteanu, editor online Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”