Iaşi: PSD va discuta, cel mai probabil săptămâna viitoare, excluderea din partid a primarului Chirica

Iaşi: PSD va discuta, cel mai probabil săptămâna viitoare, excluderea din partid a primarului Chirica

Biroul Permanent Judeţean şi Comitetul Executiv al organizaţiei Iaşi a Partidului Social Democrat (PSD) va discuta, cel mai probabil săptămâna viitoare, propunerea de excludere din partid a primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica.

Liderul social-democrat din Iaşi, Maricel Popa, a declarat că discuţiile pe tema excluderii lui Chirica vor fi purtate în interiorul partidului şi că, până ce nu va fi luată o decizie finală, nu vor fi făcute declaraţii publice.

"Noi discutăm în cadru statutar, în interiorul partidului. Este o propunere. Se va convoca BPJ săptămâna asta, săptămâna viitoare probabil, apoi CEX şi după aceea vă pot da declaraţii", a afirmat Popa.

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria