Iaşi: Şofer oprit să mai conducă autobuzele CTP, după ce a pus în parbriz afişe antivaccin

Iaşi: Şofer oprit să mai conducă autobuzele CTP, după ce a pus în parbriz afişe antivaccin

Un şofer din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi riscă să fie sancţionat după ce a pus în parbrizul autobuzului pe care îl conducea mai multe afişe cu mesaje împotriva vaccinării.

"Şoferul a fost oprit ieri (miercuri -n.r) de angajaţii de la serviciul Siguranţa Circulaţiei, a fost pus să dea jos afişele. A fost o iniţiativă proprie. Astăzi a încercat din nou să pună afişele şi să iasă la stradă. A fost oprit. Nu i s-a mai permis să iasă pentru că nu a respectat regulamentul de ordine interioară. Temporar lucrează ca şofer de parc. Urmează să fie cercetat disciplinar întrucât nu are voie să afişeze în mijloacele de transport un afiş neautorizat", a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Stoica, directorul CTP Iaşi.

Potrivit acestuia, şoferul riscă să fie sancţionat începând de la avertisment până la desfacerea contractului de muncă.

"Funcţie de gravitatea faptei riscă şi o sancţiune de maxim 10% pe o perioadă de trei luni. În cazul în care repetă, poate fi şi concediat, dar nu pentru că a postat mesajul, ci pentru că nu era autorizat să pună orice mesaj în autobuz fără aprobarea conducerii instituţiei sau a altor factori de decizie", a precizat Cristian Stoica. AGERPRES / (A - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…