Iași: Un student străin a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

Iași: Un student străin a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

Un student străin al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ''Gr. T. Popa'' Iași a sunat vineri, în timp ce susținea un examen în sesiunea de restanțe, la serviciul de urgențe 112, amenințând că se aruncă de la etajul doi dacă profesorul nu îi trece nota 5 în catalog.

Purtătorul de cuvânt al UMF Iași, Ivona Burduja, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de un student în anul IV înmatriculat la Facultatea de Medicină, la cursuri în limba franceză, care are mai multe examene restante de susținut. Dacă nu lua minimum 5, tânărul risca să repete anul. În timpul examenului el a sunat la serviciul 112 pentru a anunța că se sinucide dacă nu obține nota de trecere, conform reprezentantei universității.

"Are mai multe restanțe. Probabil că a intrat într-o depresie și a făcut un atac de panică. Studentul mai are posibilitatea de a-și susține examenele restante", a afirmat Burduja.

Urmare a solicitării respective, la instituția de învățământ universitar medical a sosit un echipaj SMURD, studentului acordându-i-se consiliere.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Așa o fi?

3 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

4 Românca-fenomen din Portugalia / Povestea de film a uneia dintre cele mai bogate femei

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…