Iași: Un student străin a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

Iași: Un student străin a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

Un student străin al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ''Gr. T. Popa'' Iași a sunat vineri, în timp ce susținea un examen în sesiunea de restanțe, la serviciul de urgențe 112, amenințând că se aruncă de la etajul doi dacă profesorul nu îi trece nota 5 în catalog.

Purtătorul de cuvânt al UMF Iași, Ivona Burduja, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de un student în anul IV înmatriculat la Facultatea de Medicină, la cursuri în limba franceză, care are mai multe examene restante de susținut. Dacă nu lua minimum 5, tânărul risca să repete anul. În timpul examenului el a sunat la serviciul 112 pentru a anunța că se sinucide dacă nu obține nota de trecere, conform reprezentantei universității.

"Are mai multe restanțe. Probabil că a intrat într-o depresie și a făcut un atac de panică. Studentul mai are posibilitatea de a-și susține examenele restante", a afirmat Burduja.

Urmare a solicitării respective, la instituția de învățământ universitar medical a sosit un echipaj SMURD, studentului acordându-i-se consiliere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...