Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România!/Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „între viață și moarte” din cauza Covid 19

Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România!/Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „între viață și moarte” din cauza Covid 19

Medicul anti vaccinist ieșean Răzvan Constantiescu a anunțat pe Facebook că mama sa, care are 72 de ani, este infectată cu virusul Covid 19 și se află, de două săptămâni, „între viață și moarte”. Medicul tot nu crede că vaccinul ar fi salvat-o.

Medicul Răzvan Constantinescu, unul dintre cei mai vehemenți anti vacciniști din România, susține că mama sa, nevaccinată, ar fi fost infectată de o persoană care s-a imunizat împotriva Covid-19.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris pe Fb Răzvan Constantinescu. 

Medicul susține că are încredere în știință, dar nu și în dozele anti Covid-19.

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”, a revenit Răzvan Constantinescu într-o nouă postare.

 
Suspendat de la UMF Iași

 Răzvan Constantinescu a fost suspendat în iulie de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, pe perioada cercetării disciplinare. Acesta nu mai are voie să susțină niciun fel de activitate didactică până la finalizarea integrală a anchetelor aflate în curs la UMF.

Doctorul a fost cercetat de Colegiul Medicilor pentru „instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19“ este aproape de finalizare.
 
În ianuarie, medicul a fost dat afară dintr-un magazin, pentru că nu purta mască.

„Suntem în sesiune. Ieșisem de la examen și cumpăram pâine de la magazinul meu preferat din cartier. Eram elegant, cu costum negru și cravată roșie.

La un moment dat, a năvălit unul în magazin (mă zărise încă de când intrasem), răcnind: ”Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic! Și face campanie împotriva virusului la TV!

Mă gândeam că-l adun de pe jos dacă-i trăznesc una. Am renunțat și am zâmbit. Vânzătoarele au fost foarte încântate”, a scris Răzvan Constantinescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați