IGPF: Traficul automarfarelor la graniţa cu Ungaria va fi reluat de luni, ora 23,00

IGPF: Traficul automarfarelor la graniţa cu Ungaria va fi reluat de luni, ora 23,00

Traficul automarfarelor la graniţa cu Ungaria va fi reluat începând de luni seară, ora 23,00, astfel că se prognozează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la graniţa comună.

"Reamintim faptul că, în perioada 13.03, ora 23,00 - 15.03.2021, ora 23,00 (ora României) circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei. Măsura a fost luată de către autorităţile din ţara vecină ca urmare a faptului că data de 15.03.2021 a fost declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis AGERPRES.

Poliţia de Frontieră Română recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se evite aglomerarea doar a unor puncte de trecere a frontierei.

"Totodată, recomandăm consultarea paginii de internet www.politiadefrontiera.ro unde este disponibilă aplicaţia Trafic on-line, aplicaţie ce conţine şi secţiunea pentru autovehiculele de mare tonaj. Aceasta pune la dispoziţia publicului o medie a timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei pentru diferite perioade de timp", arată sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Teodosie, umilit de Patriarhul Daniel! A părăsit nervos incinta Patriarhiei!

2 Scenariu de ultima oră în lupta pentru șefia PNL / Motreanu și Bolojan propuși să candideze în tandem la șefia P…

3 Hrebenciucii, condamnați la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării a 43.000 de hectare de păduri

4 Ceva mai penibil nu există...

5 Chiar că sunt de citit stenogramele ăstea... / Apoi întrebați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu era Drulă ministru…