IGPR: 131 de kilograme de droguri, ridicate vineri şi sâmbătă de pe litoralul din judeţul Constanţa

IGPR: 131 de kilograme de droguri, ridicate vineri şi sâmbătă de pe litoralul din judeţul Constanţa

Cantitatea de 131 de kilograme de droguri a fost depistată şi ridicată vineri şi sâmbătă de pe litoralul din judeţul Constanţa, operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri continuând, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, activităţile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri şi sunt derulate de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

De asemenea, IGPR reaminteşte cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

"Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa! În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat, sâmbătă, IGPR. AGERPRES / (AS - editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: www.politiaromana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina