IGPR: 20 de percheziţii la Braşov, într-un dosar de furt de case de bani

IGPR: 20 de percheziţii la Braşov, într-un dosar de furt de case de bani

Serviciul de Investigaţii Criminale Braşov efectuează, marţi, 20 percheziţii, fiind puse în aplicare şi şase mandate de aducere, într-un dosar privind furturi de case de bani, valoarea prejudiciului fiind estimată la circa 35.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis marţi AGERPRES, IPJ Braşov, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează percheziţii la locuinţele şi sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada 2018 - 2019, ar fi săvârşit furturi de şi din case de bani, din unele locuinţe şi societăţi comerciale situate în judeţele Braşov, Alba, Bacău şi Vrancea.

De asemenea, poliţiştii efectuează o percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

"La finalizarea percheziţiilor, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor cercetate vor fi conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de Parchet competentă", se arată în comunicat.

Alături de poliţiştii din Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi colegi de la Centrul Chinologic Sibiu şi jandarmi din Gruparea Mobilă Braşov.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”