IGPR: 447 de posturi scoase la concurs; majoritatea se adresează specialiștilor

IGPR: 447 de posturi scoase la concurs; majoritatea se adresează specialiștilor

Poliția Română scoate la concurs 447 de posturi de polițiști, majoritatea pentru specialiști, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), transmis marți AGERPRES.

"Dacă ești economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poți ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent", se arată în comunicatul citat.

Potrivit comunicatului, nu există limită de vârstă. Criteriile de înălțime sunt 165 cm pentru femei și 170 cm pentru bărbați. Înscrierile se vor desfășura în perioada 19 — 23 octombrie, iar concursul a fost programat pentru data de 26 noiembrie.

Pentru a afla mai multe informatii și detalii despre documentația necesară dosarului de înscriere, cei interesați pot accesa paginile web ale structurilor teritoriale de poliție.

Fiecare unitate de poliție își alege intervalul orar în care primește dosarele de înscriere ale candidaților, precizează reprezentanții IGPR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…