IGPR: A murit bebeluşul de 6 luni al poliţistei care şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis

IGPR: A murit bebeluşul de 6 luni al poliţistei care şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis

Bebeluşul de 6 luni al poliţistei din comuna gorjeană Băleşti care şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis a murit, informează IGPR.

Bebeluşul fusese transportat la spital cu leziuni în zona capului.

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al IPJ Gorj, duminică, în jurul orei 19,00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama , în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

"La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment. Precizăm că poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal", au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an. AGERPRES / (AS - autor: Oana Popescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale