IGPR: Bărbat reţinut după ce poliţiştii au găsit în locuinţele sale peste 13 kg de cannabis şi droguri de mare risc

IGPR: Bărbat reţinut după ce poliţiştii au găsit în locuinţele sale peste 13 kg de cannabis şi droguri de mare risc

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de procurori şi urmează să fie propus pentru arestare preventivă după ce poliţiştii au descoperit, în locuinţele sale, peste 13 kg de cannabis, precum şi droguri de mare risc.

"La data de 12 aprilie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT Arad, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Arad şi a localităţii Lipova, la locuinţele unui bărbat, de 31 de ani. În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate 13,447 kg de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamină, 26,70 de grame de substanţă albă pulverulentă", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria