IGPR: Percheziţii în Arad la cultivatori de cannabis; vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu măsuri preventive

IGPR: Percheziţii în Arad la cultivatori de cannabis; vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu măsuri preventive

Procurorii DIICOT Arad vor prezenta, joi, trei bărbaţi Tribunalului Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, după ce, în urma mai multor percheziţii, au fost descoperite plante şi substanţă uscată de cannabis, în spaţii special amenajate din judeţul Arad.

"Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Arad, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad, au efectuat şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate şi indisponibilizate 231 de plante de cannabis, 802 grame de masă vegetală uscată de cannabis, 700 de lei, ustensile destinate culturilor indoor de cannabis, râşniţe şi cântare", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis joi AGERPRES.

Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor, care au fost conduşi la sediul DIICOT Arad, pentru audieri, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

"Cercetările sunt continuate pentru trafic de droguri de risc şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Secţiei 6 de Poliţie Rurală Beliu - IPJ Arad, precum şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...