IGPR: Peste 8.100 de candidaţi, înscrişi la concurs pentru 412 posturi de ajutor şef de post

IGPR: Peste 8.100 de candidaţi, înscrişi la concurs pentru 412 posturi de ajutor şef de post

Un număr de 8.161 de candidaţi, din sursă externă, s-au înscris la concurs pentru cele 412 posturi de ajutor şef de post, prin încadrare directă.

"Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs. Cei mai mulţi candidaţi pe loc au fost la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, unde s-au înscris 211 candidaţi pe 6 posturi scoase la concurs", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, AGERPRES.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene ale IGPR.

"În perioada 11-19 octombrie, candidaţii ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. La data de 23 octombrie va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă", arată sursa citată.

Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi "admis" să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Informaţii complete cu privire la modalitatea de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-urile inspectoratelor de poliţie judeţene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…