IGPR: Peste trei kilograme de canabis au fost găsite în rucsacul unui tânăr, la PTF Giurgiu

IGPR: Peste trei kilograme de canabis au fost găsite în rucsacul unui tânăr, la PTF Giurgiu

Peste trei kilograme de canabis au fost descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu în rucsacul unui tânăr care călătorea cu un autocar ce asigura legătura între Grecia şi România, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei de Române (IGPR).

"În urma controlului efectuat în Punctul de Trecere al Frontierei Ruse - Giurgiu, sub un scaun, poliţiştii au descoperit un rucsac negru, în interiorul căruia se aflau trei pachete ce conţineau 3,5 kilograme de fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi canabis. Din investigaţii a rezultat că rucsacul ar fi aparţinut unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Braniştea, judeţul Dâmboviţa, pasager al autocarului", se precizează într-un comunicat al IGPR.

Conform aceleiaşi surse, captura a fost făcută marţi poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, în urma unei acţiuni desfăşurate sub coordonarea unui procuror DIICOT.

"Întreaga cantitate de substanţă vegetală a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Poliţiei Române. Rezultatele au indicat că substanţa în cauză este canabis", se mai menţionează în comunicat.

Tânărul fost reţinut pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc, urmând să fie prezentat la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit