IGPR: Trafic rutier blocat pe DN 1C, între Cluj-Napoca și Gherla, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune

IGPR: Trafic rutier blocat pe DN 1C, între Cluj-Napoca și Gherla, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune

ORA 08.23 Un accident rutier soldat cu 16 răniți a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 7,00, pe DN 1C, în zona localității clujene Răscruci.

'Sunt 16 victime, din primele date toate conștiente, s-a început transportul lor către UPU. A fost o coliziune între un microbuz și un autotren', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autotren, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Gherla este oprită pe ambele sensuri la km 25, în zona localității clujene Răscruci. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. (continuă)

ORA 07.54 IGPR: Trafic rutier blocat pe DN 1C, între Cluj-Napoca și Gherla, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune

Traficul rutier este blocat vineri pe DN 1C, în zona localității clujene Răscruci, după ce un microbuz și un autotren au intrat în coliziune, potrivit centrului Infotrafic al IGPR.

''Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autotren, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Gherla este oprită pe ambele sensuri la km 25, în zona localității clujene Răscruci. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului'', se menționează într-un comunicat transmis de IGPR.

Știre în curs de actualizare

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…