IGPR: Un grec, la secţia de Poliţie, alături de copiii din Prahova şi tatăl lor; se va stabili implicarea lui

IGPR: Un grec, la secţia de Poliţie, alături de copiii din Prahova şi tatăl lor; se va stabili implicarea lui

Un cetăţean grec se află la Secţia 8 de Poliţie din Bucureşti alături de cei doi copii din judeţul Prahova şi de tatăl acestora, autorităţile urmând să stabilească implicarea lui în desfăşurarea evenimentelor, a anunţat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Luni, poliţiştii din Prahova au fost sesizaţi de mama copiilor, din localitatea Vărbilău, că aceştia au fost luaţi de tatăl lor, fără acordul său.

Din cercetări a reieşit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită şi ar fi luat copiii, în vârstă de 8 şi 10 ani, de pe stradă.

Cei doi copii au fost depistaţi marţi dimineaţa, împreună cu tatăl lor, în zona Ambasadei Greciei din Bucureşti de către jandarmul aflat în postul de pază.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

Cauza va fi preluată spre cercetare la nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmând ca persoanele implicate să fie conduse, marţi, la sediul unităţii.

Cei doi copii vor beneficia de asistenţă de specialitate din partea angajaţilor DGASPC, până când vor fi încredinţaţi mamei, a anunţat IGPR. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Așa o fi?

5 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …