IGSU anunţă că nu s-au înregistrat pagube în urma cutremurului

IGSU anunţă că nu s-au înregistrat pagube în urma cutremurului

Risc Seismic

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că nu s-au înregistrat pagube în urma cutremurului produs sâmbătă seara.

"Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube", precizează IGSU pe Facebook.

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora locală 22:23, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 120 km.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de II grade Mercalli, iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Nehoiu (45 km), Odobeşti (49 km ), Covasna (53 km), Râmnicu Sărat (55 km), Panciu (56 km)

De la începutul acestei luni, în România s-au produs 13 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 4,2 pe Richter. AGERPRES/(A- editor: Cătălin Alexandru, editor online: Daniela Juncu)

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”