Ilfov: Conflict între mai multe persoane, pe o stradă din Ciolpani. Un bărbat a fost transportat la spital

Ilfov: Conflict între mai multe persoane, pe o stradă din Ciolpani. Un bărbat a fost transportat la spital

Ancheta a fost declanşată după ce poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi că, pe o stradă din comuna Ciolpani, a izbucnit un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea având nevoie de ambulanţă. Poliţiştii au identificat mai multe persoane, şase dintre acestea, care ar fi participat efectiv la incident, fiind duse la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov.

„Din primele verificări a rezultat faptul că cele 6 persoane, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente. În altercaţie a fost rănit un bărbat, de 40 de ani, care a fost transportat la un spital din Bucureşti, cu ambulanţa sosită la faţa locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a informat, luni, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Ulterior, poliţiştii din Snagov au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, iar luni ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”